1164581260_40d26a20b5_o

Välkommen till Tankesmedjan Aniri!

Vi som har startat Tankesmedjan Aniri  är en grupp personer som drivs av en vilja att skapa positiv förändring inom områdena djur, natur, miljö, klimat och hälsa. Alla dessa områden hänger ihop och är beroende av varandra.

Tankesmedjan Aniri vill påverka politiken i en livs- och miljövänlig riktning. Vi tror på en politik som är långsiktigt hållbar för vår planet och för allt liv på Jorden. Vi tror på att människan måste förvalta vår planet så att alla djur inklusive människan kan samexistera. Vi vill ha en helhetssyn och verka för djur, natur, miljö, klimat och hälsa.

Tankesmedjan Aniri startade 2014 och dess medlemmar har fram till våren 2016 i första hand ägnat sig åt att diskutera politik och att ta fram svar på politiska frågor. Därefter har vi beslutat oss för att mer aktivt påverka politiken inom våra utvalda områden, bland annat genom att skapa medborgarförslag, informera, utbilda samt ge stöd och rådgivning. 

Förändra med medborgarförslag

Medborgarförslag är ett medel för medborgare i kommuner att påverka olika frågor inom sin kommun, genom att väcka talan i kommunfullmäktige. Läs mer om medborgarförslag här.

Utbildning / Information

Att lägga medborgarförslag är ett relativt enkelt sätt att vara med och påverkar i sin kommun. Det finns dock vissa saker som kan vara bra att tänka på och saker som man bör känna till, för att underlätta processen och öka chansen att få igenom sitt medborgarförslag. Läs mer om detta här.

Följ oss gärna på vår facebooksida för att få uppdateringar om vårt arbete: www.facebook.com/tankesmedjananiri.

Varmt välkomna att kontakta oss på info (@) aniri.se om ni har frågor eller synpunkter. Vi svarar gärna på alla typer av frågor! (Vi svarar normalt på mail inom 24 timmar)

Var med oss och påverka Du med!

 

Välkommen till Tankesmedjan Aniri!
Märkt på:                                        

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *