lotta-rudholm-i-exprexxen

Under oktober månad 2016 har det genomförts en mycket uppmärksammad rättegång mot en 33-årig man som misshandlade Lotta Rudholm till döds. Lotta har själv uttalat sig på följande sätt enligt vad ett vittne berättade under rättegången: “Lotta Rudholm kände att hon inte fick tillräckligt bra stöd, varken från polis eller målsägarbiträde.”
De försökte hitta ett skyddat boende.
“ Vi ringde runt en hel dag och försökte hitta ett. Men hon skulle inte få ta med sig sin hund, och då bröt hon ihop igen”, berättar vittnet.

Vi har skapat ett medborgarförslag (MBF) ”Att kommunen skapar tillräckligt antal kvinnojourer och mer långvariga skyddade boenden där husdjur är tillåtna. ”
Du kan lämna in detta medborgarförslag till din kommun idag, och vara med och förhindra att liknande händelser sker igen, och därmed rädda människor och djur från att skadas eller t.o.m bli dödade, för att skyddat boende för alla familjemedlemmar saknas.

Vi publicerar detta medborgarförslag på denna Fb-sida idag eftersom det känns så väldigt angeläget, aktuellt och brådskande för att undvika att det händer igen. Ni finner förslaget inlagt som ett dokument här på Tankesmedjan Aniris hemsida.

 

MBF om Att kommunen skapar tillräckligt antal kvinnojourer och mer långvariga skyddade boenden där husdjur är tillåtna upplagd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *